Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - Hiéna

Oldalak: [1]
1
Általános társalgó / Re:a lerágott csont
« Dátum: 2013 Március, 01, 02:36:36 »
Szia!

Szerintem semmi új, csak bizonyos időközönként egyre több csámcsogó média műsornak ad témát. Sajnos én már 10-15 évvel ezelőtt sem állhattam be oda és ez csak egyre durvábban lenyúlt lett azóta, mert már lassan kimenni sem lehet fuvarban. Na de majd ha beszínezed a kocsidat, meg elvégzel egy kis tanfolyamot, akkor aztán majd rendbe jön minden! Ja, hogy ez nem biztos?!
Aki esetleg tud valamit megírhatná, ne persze ha nem fél, hogy elveszti az aranytojást tojó tyúkot! ::)

2
Általános társalgó / Re:taxistörvény
« Dátum: 2012 November, 09, 23:46:42 »
Szevasz te dühös „taxistorveny”!

Természetesen teljes mértékben egyetértek veled, de ez nagyon kevés bármiféle jó irányú változáshoz, mindig voltak és vannak a szakmához hozzáértő „szakemberek”, ők azok akik ezt a hozzánemértő jogalkotói közeget irányítják a háttérből, sugallják nekik azt a sok marhaságot amit mindig bedobnak, hogy felkavarják az indulatokat.
Egyet azért már könnyedén megállapíthatunk, hogy szinte senki nem akar megfelelő tarifát (csak autót), arról nincs szó soha semmilyen rendeletben, tervezetben, véleményezésben valamint a nagy taxis-érdekvédelmek által készített beadványokban sem!
Számolni szintén nem akar senki, (na persze a tagdíjak meg a leadók számát kivéve) nem az a cél, hanem minél olcsóbban, minél többet dolgozva, minél több embert kitartva dolgozni úgy, hogy időd se maradjon normálisan gondolkozni. Az eredmény már látható ......!

Oldalak: [1]